Er du på udkig efter en erfaren og professionel låsesmed i Valby, så skal du ikke lede længere. Hos Loopiter Låse & Sikring får du en låsesmed med fokus på kunden. Vi forstår vigtigheden i at have en låsesmed man kan stole på og er tryg ved. I nogle tilfælde er uheldet ude og man står måske låst ude eller endnu værre, med et indbrud - Så er det vigtigt man har en fagperson som hurtigt rykker ud og hjælper. Nedenfor kan du læse om hvilke låseservices vi tilbyder, samt hvordan vi arbejder.

Ring på: 40 22 40 22

Din personlige låsesmed i Valby

Når hjemmet eller arbejdspladsen skal sikres er det nødvendigt at blive rådgivet af en erfaren og kvalificeret låsesmed. Vi er et hold af dygtige låsesmede, som altid er opdateret med det nyeste metoder og teknikker, sådan at vi kan tilbyde de bedste løsninger for privat- og erhvervspersoner. Vi sætter en ære i samarbejdet og vores kunders tilfredshed, som danner grundlag for vores daglige arbejde i låsebranchen. 

Det er vigtigt for os at understrege at ingen opgave er for stor eller lille. Vi rådgiver både privatpersoner samt større virksomheder i hvordan de kan implementere diverse låseservices, sådan at deres sikkerhedssystemer er up-to-date og brugervenligt for personale eller familie. 


Her er et udsnit af hvad vi kan tilbyde vores kunder:

  • Låsesystemer
  • Adgangskontrol
  • Oplukning
  • Indbrudssikring
  • Overvågning
  • Alarmer
  • Dørtelefoni


Gå på opdagelse på vores side, for at høre mere om hvordan vi arbejder.

Låsesmed med fokus på indbrudssikring

Hjemmet er ens base og det kan være enormt grænseoverskridende at opleve et indbrud. Ved indbrud er der ofte sket skader på fx. vinduer eller dør, da det har være indgangen for tyven. 

Vi kan både reparere der hvor tyven har fundet vej ind eller, endnu bedre, vejlede dig i hvordan du kan sikre dit hjem eller arbejdsplads mod indbrud, sådan at risikoen for indbrud minimeres. Vi har specielle beslag, sikkerhedslåsekasser og andre effektive løsninger, som gør det utrolig svært for tyven at komme ind. Mange af disse løsninger skal anses for at være præventive. Ser tyven at din ejendom er indbrudssikret tør de ikke bruger kræfter på netop dig. Har du brug for en låsesmed i Valby, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

ILOQ

ILOQ er et moderne og sikkert elektronisk låsesystem, de startede i 2006 med at lancere deres banebrydende låsesystem, som ikke krævede batteri. Ved at fjerne behovet for et batteri, sikrer du dig imod at komme hjem til en lås der ikke virker. Selve opladningen af låsen sker under nøgleindsættelsen, hvor der genereres energi til at holde systemet kørende.

Som moderne låsesmed i Valby er det en fornøjelse at kunne tilbyde vores kunder sådanne moderne og sikre låsesystemer. Ikke nok med de er sikre, så kan de også gøre livet på arbejdspladsen nemmere, da ILOQ har mange funktioner og tjenester der gør hverdagen nemmere.

Kontakt os i dag

Udover at vi rigtig gerne vil rådgive dig i hvordan du sikrer dit hjem, virksomhed eller arbejdsplads er det også vigtigt at vi som lokal låsesmed, hurtigt kan rykke ud, hvis uheldet er ude. Vi tilbyder akut hjælp, sådan at du hurtigt kan komme ind i dit hjem igen.

Kontakt os i dag på telefon 40 22 40 22 eller ved at sende os en mail på mail@loopiter.dk. Vi har også en kontaktformular som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Loopiter Låse & Sikring stræber vi at være så fleksible som muligt, og tilbyder vores services så bredt geografisk som muligt. Har du brug for en en låsesmed i Brøndby, Amager, Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, eller generelt i København, kommer vi gerne ud til dig.