Har du haft indbrud, eller forsøg på indbrud, er karmtræ eller dørblad som regel blevet ødelagt og beskadiget. Måske kan døren slet ikke åbnes længere. Sådan en oplevelse kan hurtigt få dig til at føle dig utryg og frustreret.

Loopiter Låse og Sikring har stor erfaring med reparationer og indbrudssikring. Det er generelt noget, vi hjælper mange kunder med. Vi ligger derfor inde med helt specielle beslag, sikkerhedslåsekasser og effektive løsninger.

Kontakt os gerne, hvis uheldet er ude på telefon 4022 4022 eller e-mail mail@loopiter.dk.

Optimal indbrudssikring med en tyverialarm

​Alle hjem og firmaer har mekanisk sikring i form af låse på døre og vinduer, men det kan godt svare sig at få en ny og moderne lås, hvis den gamle er nedslidt. I visse tilfælde kan det også betale sig af få monteret gitter eller tremmer på for eksempel kældervinduerne.

Du bør overveje en tyverialarm, hvis du ønsker en optimal indbrudssikring. Den kan eventuelt kombineres med en brandalarm, og du kan overveje overfaldsalarm og videoovervågning, hvis du for eksempel har en butik.

Det kan være alt fra en simpel tyverisikring til et avanceret alarmsystem. Vi holder til i Brøndby, i Brønshøj og på Østerbro, og vi kører i hele Storkøbenhavn.​

Tidligere var det primært virksomheder og velhavende mennesker, som havde tyverialarmer, men i dag er det blevet almindeligt med et alarmsystem i sit hjem. Vi kan montere en passende alarm i enhver lejlighed og ethvert hus, og vi kommer gerne med råd og vejledning.