Mangler du hjælp fra en professionel låsesmed, som laver låseservice?
Låseservice er helt essentielt, når du vil sikre din bolig, ejendom eller virksomhed. Begrebet låseservice kan dække over mange ting, som vi uddyber på denne side. Uanset om du har mistet nøglen til din ejendom eller du blot ønsker at udskifte dine gamle låse, til nogle der er mere sikre og holdbare, så er vi sikre på at vi hos Loopiter Låse og Sikring, kan finde den rigtige løsning for dig. 

Låseservice som serviceaftale

Vi er sikringseksperter hos Loopiter Låse og Sikring, med kundeservice som vores helt store prioritet, uanset om du er privatperson, har erhverv, eller ejendomme der skal administreres. For netop ejendomme eller erhverv kan vi klart anbefale en servicekontrakt. En ting som mange af vores kunder allerede er meget tilfredse med.
En serviceaftale kan fx. indeholde 2 årlige besøg fra Loopiter Låse.


Hvor vi bl.a. laver:

  • Gennemgang og afprøvning af dørfunktion generelt.
  • Kontrollerer og justerer dørpumper.
  • Smøring af låsecylindre og låsekasser.
  • Fastgørelse af løstsiddende dele.
  • Faste procent rabatter på materialer.

​En Serviceaftale kan sagtens indeholde flere eller færre aftaler, vi vil meget gerne give jeres ejendom et uforpligtende eftersyn, opfulgt af et tilbud på en servicekontrakt.
Hos Loopiter Låse og Sikring ApS er vi et team af dygtige låsesmede, der arbejder for din sikkerhed.

Hovedstadsområdet er spækket med låsesmede som tilbyder låseservice. Vi har mange års erfaring med at hjælpe privat- og erhvervspersoner i hele hovedstadsområdet. På grund af det store udvalg, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Vi har en bred vifte af ydelser som gør det muligt at tilpasse vores låseservice til præcis dit behov. Vi kommer gerne ud, hvor vi upartisk rådgiver dig i hvordan vi kan skræddersy en løsning for dig.

Moderne låseservice med ILOQ

For omtrent 15 år siden lancerede ILOQ deres første elektroniske låsesystem, som revolutionerede måden vi anså låsesystemer på. Dengang var mange elektroniske låse hængt op på at skulle have skiftet deres batterier, hvor man kunne være uheldig at komme hjem til en lås uden strøm.

ILOQ moderniserede teknologien, ved at der ved nøgleindsættelsen bliver genereret energi, sådan at systemet altid er funktionelt. Vil du høre om hvordan du kan implementere en moderne og sikker form for låseteknik i privaten eller dit erhverv, kommer vi gerne ud og tager en samtale med dig. Inde på vores side omkring ILOQ, kan du læse mere samt downloade en PDF, som forklarer yderligere omkring deres produkt.

Få kompetent rådgivning og hjælp

Vi elsker glade kunder og for os er det vigtigt at vi kan tilbyde en følelse af tryghed, hvis uheldet skulle være ude og du har brug for låseservice. Det gør vi ved at tilbyde akut udrykning samt døgnvagt. Det betyder at vi inden for 20 til 30 minutter rykker ud. Vi kan kontaktes på alle døgnets timer.

Har du mistet din nøgle eller smækket dig selv ude? Uanset dit problem, så har vi den rigtige låsesmed, alarmtekniker eller sikringsmontør til fordelagtige priser. Vi kan kontaktes på telefon 40 22 40 22 eller ved at sende os en mail på mail@loopiter.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Her kan du også skrive i beskedfeltet, lidt omkring dine ønsker og behov. Så har vi et udgangspunkt, når vi kommer ud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.