Et iLOQ-låsesystem er en moderne og sikker måde at sikre sin ejendom, hvad end du er privat- eller erhvervsperson. Med mange ny teknologiske funktioner, kan du nemt får et overblik og sikre tilgangen til ejendommen efter dit ønske. Læs nedenfor mere omkring et iLOQ-låsesystem.

Batterifrit låsesystem

iLOQ er det første elektroniske låsesystem i verden, som ikke kræver et batteri. Når din lås’ funktionalitet er bundet op på et batteri, kan det resultere i tidspunkter hvor det ikke virker på grund af manglede strøm. Med iLOQ er nøglen og låsen det der lader systemet op, da der generes strøm ved selve nøgleindsættelsen. Dette er en revolutionerende teknik.

Læs nogle af iLOQ’s andre funktionaliteter:

  • iLOQ S5 sikrer dig en mere intelligent og enkel adgangsstyring
  • Enkel administration med iLOQ Manager
  • Meget mere end en nøgle eller en låsemekanisme
  • Fjernbetjent adgangsstyring med iLOQ Online
  • Avanceret sikkerhed
  • Al kommunikation er sikret med AES-256-kryptering

En smart funktionalitet ved netop iLOQ er dets muligheder for at tilpasse låsesystemet til hvilken som helst ejendom behov. Her kan du kode nøglerne til at give personer adgang til deres egen bolig, samtidig med at de har adgang til fællesområder. På den måde sikrer du hele ejendommen og gør det simpelt at tilgå.

Som enhver moderne teknologi medfølger der selvfølgelig en smart app, som yderligere udvider alle iLOQ’s funktionaliteter. Har du et ønske om at få implementeret sådan et låsesystem i din ejendom, vil vi rigtig gerne vejlede dig. Der findes mange låsesmede, men knap så mange med erfaring og kendskab til nye og moderne teknologier. Vi tager højde for dine behov, når vi besøger dig. Her kan vi give dig et overblik over implementeringen samt brugen.

 

pic

 

Ønsker du at høre mere om iLOQ, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 40 22 40 22 eller ved at sende en mail direkte til os på mail@loopiter.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så har vi et udgangspunkt når vi kontakter dig.

pic